Nieuwe website voor notariskantoor Herweijer

  • 1
  • November 10, 2014

Notariskantoor Herweijer in Kampen heeft een nieuwe website: www.notarisherweijer.nl. U vindt hier uitgebreide informatie over diverse notariële diensten voor particulieren en bedrijven. De notaris en zijn team vinden het belangrijk u goed te informeren. Zowel op het kantoor als via het internet. Zij helpen u graag met hun kennis en expertise verstandige en weloverwogen keuzes op notarieel gebied te maken.

Uitleg in heldere taal

Notariskantoor Herweijer houdt van heldere taal. Zodat klanten inzicht krijgen in de soms juridisch complexe stukken en weten waarvoor zij tekenen. Daarnaast denkt het notariskantoor graag mee met de klant en voorzien ze hen van een proactief advies. De nieuwe website ondersteunt deze werkwijze. Klanten kunnen zich oriënteren op de notariële diensten en keuzes die er zijn. Ook kunnen zij meer lezen over de visie en specialisatie en maken ze kennis met het team. Voor een advies op maat of verdere informatie, kunt u contact opnemen via info@notarisherweijer.nl of bellen met (038) 33 37051.

Notariskantoor Herweijer en realisatie website

Notariskantoor Herweijer is een allround notariskantoor dat thuis is op het gebied van personen- en familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Het kantoor is gevestigd aan de Meeuwenweg 17 in Kampen en is vanaf 1 september verzelfstandigd (voorheen Linde notarissen).

Zowel de nieuwe huisstijl als de website www.notarisherweijer.nl is ontworpen door Bart-Jan Herweijer, de zoon van notaris Herweijer. Hij heeft de website ook op technisch gebied gerealiseerd. Tanneke Dorgelo, freelance communicatieadviseur en tekstschrijver, heeft het projectmanagement en de teksten voor haar rekening genomen.

Leave a Reply

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw vraag?
Wij zijn u graag van dienst!
Contact