Tohopesate

  • 1
  • April 12, 2015

Op 26 maart 2015 werd van 17.00 uur – 20.00 uur in Multi-Functioneel Centrum (MFC) aan de Korteweg te Kampen de 10e beursvloer Kampen “Tohopesate” gehouden.  Deze beurs is bedoeld voor ondernemers die zich bij de Kamper samenleving betrokken voelen en daaraan uitdrukking willen geven zich. Op deze beurs ontmoeten ondernemers verschillende maatschappelijke organisaties die behoefte hebben aan allerlei producten of diensten. Op de beursvloer gaan ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek en kijken of ze iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo ja, dan is er sprake van een zogenaamde “match”.

Notaris Hil Herweijer, die tijdens de hele beurs aanwezig was, heeft op verzoek van de organisatie de aangemelde “matches” gecontroleerd en deze goedgekeurd als ze voldeden aan de daaraan gestelde eisen. Op de beurs 2015 kwamen er totaal 83 goedgekeurde matches tot stand; de marktwaarde van die matches werd vervolgens door de op de beursvloer aanwezige accountants geschat. De totale waarde van de tot stand gekomen matches bedroeg globaal € 70.000,00.

“Mooi om als notaris op deze manier iets te mogen betekenen voor de Kamper samenleving. Interessant om te zien hoe ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar vinden en wederzijds iets voor elkaar kunnen betekenen”, aldus Hil Herweijer over dit evenement.

Leave a Reply

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw vraag?
Wij zijn u graag van dienst!
Contact