Allround notariskantoor Herweijer

Allround notariskantoor in Kampen

Notariskantoor Herweijer is een allround notariskantoor in Kampen. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende notariële diensten zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties/ instellingen.
Of het nu gaat om het opstellen van een akte van eigendomsoverdracht, een testament, het doen van een schenking of het oprichten van een stichting. Notaris Herweijer c.s. is met zijn jarenlange ervaring bekend met notariële diensten van uiteenlopende aard. Daarbij zijn wij onafhankelijk, integer, onpartijdig en benaderbaar. We nemen de tijd voor u en leggen alles uit in heldere taal.

Klanten vragen ons:

“Kan ik nu al een regeling treffen voor als ik later misschien door een ongeval, ziekte of ouderdom niet meer zelf in staat ben om mijn wil te bepalen?”

“Is het verstandig om mijn vermogen al tijdens mijn leven aan mijn kinderen of kleinkinderen te schenken of kan ik beter via een testament een regeling treffen?”

“Waarom is het verstandig om als samenwoners via de notaris een samenlevingscontract en/of testamenten te laten opstellen?”

Wij geven graag antwoord op deze en andere vragen. Lees daarover meer op de pagina’s ‘familie & samenleven’‘huis & hypotheek’‘bedrijfsmatig onroerend goed’‘ondernemen & rechtspersonen’ en ‘schenken & goede doelen’.

Kernwaarden notariskantoor Herweijer

Betrokkenheid van de notaris en de medewerkers bij uw dossiers en zaken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is de slogan van ons kantoor: ‘Oprecht betrokken’. Wij vinden een duurzame relatie met onze cliënten belangrijk. Daarom zijn wij goed benaderbaar en laagdrempelig. U bent welkom voor een oriënterend gesprek. Het eerste half uur is gratis. Wij leggen de vaak ingewikkelde zaken uit in heldere taal. Wij nemen voldoende tijd voor de bespreking en toelichting van stukken. Zodat u begrijpt waar u een handtekening voor zet. Een notaris hoort onafhankelijk en integer te zijn. Dat onderschrijven wij van harte.

Over het kantoor

Notariskantoor Herweijer stond eerder bekend onder de naam ‘Linde Notarissen; kantoor Herweijer’, maar is in goed overleg verzelfstandigd. Vanaf 1 september 2014 zijn notaris Hil Herweijer en zijn team verder gegaan onder de nieuwe naam ‘Notariskantoor Herweijer’.

Ons kantoor is gevestigd aan de Meeuwenweg 17, 8261 VZ Kampen. Direct tegenover het notariskantoor is een groot parkeerterrein (betaald parkeren). De openingstijden van het kantoor zijn maandag t/m vrijdag van 08.30 – 12.30 uur en 13.00 – 17.00 uur.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer (038) 333 70 51 of mailen naar info@notarisherweijer.nl.