Van oliebollen naar goede voornemens

By december 20, 2016 Blog No Comments

Wellicht heeft u al oliebollen gegeten. Toch is oudejaarsdag het moment suprême voor het nuttigen van oliebollen, appelflappen e.d.. Misschien bakt u ze zelf. Ja? Veel succes bij het bakken. En  degenen die er van mogen smullen, wens ik smakelijk eten. Ik hoop dat ze tevreden zijn met uw baksels.


Dit jaar heeft ons kantoor voor een groeiende groep klanten weer notariële producten mogen “bakken”. Ik vind het jn als klanten tevreden zijn en de dienstverlening van ons kantoor hen goed “smaakt”, want wij maken graag kwalitatief hoogstaande producten.
Voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen wil ik langs deze weg al onze klanten hartelijk bedanken. Als straks het vuurwerk is verstomd, de kurk van de champagnefles in de  hoek ligt en de champagne soldaat is gemaakt en u wéér niet de hoofdprijs heeft gewonnen in de oudejaarsloterij, is het alweer 2017.
Misschien heeft u goede voornemens voor 2017: een huis kopen, verhuizen (dus verkopen en kopen), samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap (GP) aangaan. Mooie dingen om naar uit te kijken. Ook zaken waar een notaris bij nodig kan zijn. Een huis verkopen of kopen kán niet zonder notaris. Samenwonen, trouwen en een GP kan zonder notaris, maar het is wél verstandig voor u tafel en bed deelt, met de notaris contact op te nemen. Leg je samenwoning goed vast in een notarieel contract. Huwelijkse – of GP voorwaarden kunnen belangrijk zijn. En dan heb ik het nog niet over de noodzaak van een testament.

Dus . . . ook in 2017 van harte welkom op ons kantoor. Mijn team van medewerkers is u graag van dienst. We zijn oprecht betrokken en hanteren nette tarieven.

 

Hil Herweijer

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw vraag?
Wij zijn u graag van dienst!
Contact