De comeback van notaris mr. Hil Herweijer

Mr. Hil Herweijer, hét gezicht van het gelijknamige notariskantoor Herweijer aan de Meeuwenweg 17 in Kampen is lange tijd onzichtbaar geweest. 

Jaren van keihard werken, overdag en in de avonduren, hadden hun  tol geëist en halverwege vorig jaar was het einde oefening. Hil kwam met een stevige burn-out thuis te zitten. Abrupt stilgezet. Hil: “Het was een hele nare tijd. Ik voelde me belabberd en had nog weinig oog voor wat het leven te bieden had. Ik had ook geen interesse meer voor de dingen, die ik eerder leuk vond en waar ik van kon genieten. Het kantoor loslaten was zeker niet gemakkelijk, maar ik had geen keuze. Gelukkig ben ik op mijn kantoor gezegend met bekwaam personeel met ruime notariële ervaring. Zij hebben mijn kantoor overeind weten te houden.”

We zijn nu ruim een jaar verder en Hil Herweijer heeft langzaamaan de draad weer opgepakt. Vanaf deze maand is hij de meeste dagen van de week weer gewoon op kantoor aanwezig. Hij geniet ook weer volop van de mensen die langs komen voor een advies of om een akte te passeren. Zelf zegt Hil: “Met meer kennis over mezelf en me bewust, dat ik mijn grenzen moet bewaken, ga ik er weer voor: cliënten kwaliteit en service verlenen op mijn kantoor in het hart van de stad met hart voor mensen.”