Herweijer: Al 25 jaar een vertrouwde naam in Kampen

In De Brug van 9 oktober jl. heeft u kunnen lezen dat het op 13 oktober jl. 25 jaar geleden was dat ik werd benoemd tot notaris in Kampen. In die 25 jaar is er veel veranderd. En ik en mijn kantoor. . .? Ben ik nog bij de tijd?

Janneke van Beuzekom, general manager van hotel De Bilderberg in Oosterbeek heeft incognito onderzoek gedaan bij notariskantoren en via een enquête navraag gedaan in haar netwerk hoe men over de notaris dacht. De algemene indruk daaruit is: de notaris is conservatief, stoffig, moeilijk bereikbaar en niet in staatom goed uit te leggen waarom de klant de notaris nodig heeft. Janneke van Beuzekom had online 25 offertes opgevraagd en zonder uitzondering heeft ze daarop geen reactie ontvangen. Voor zover ik weet heb ik geen klanten uit het netwerk van Janneke van Beuzekom en ze heeft bij mij ook geen offerte opgevraagd. Jammer, want dan was het beeld voor wat betreft één kantoor heel anders uitgevallen.

Als u bij mij online een offerte opvraagt volgt er snel een reactie per telefoon of email en wordt er een transparante offerte afgegeven. Mijn medewerkers en ook ikzelf kunnen u goed uitleggen waarom een notaris nodig is en wat de meerwaarde is van mijn kantoor. Volgens mij ben ik bepaald niet conservatief of stoffig. Ik zou zeggen: “Vraag het maar na bij al die vele vele Kampenaren die naar volle tevredenheid hun zaken bij mij op kantoor hebben gedaan.” Aan het slot van al Janneke’s adviezen voor de notaris schrijft ze:

“Maak een beetje fun, word wat losser. Mensen gaan nu toch met een beetje schroom naar de notaris.” Fun is er bij mij op kantoor genoeg. De overdracht van een huis is altijd een feestje. En waarom zou u schroom hebben om naar mijn kantoor toe te gaan? Loop gerust binnen of neem telefonisch contact op. We staan u in begrijpelijk Nederlands te woord. Een eerste adviesgesprek is sowieso kosteloos en vrijblijvend.

Heeft u ook zulke ervaringen als de geënquêteerde mensen van Janneke van Beuzekom? Maak dan snel uw keuze en kom naar mijn kantoor!

Mr. Hil Herweijer
notaris | al 25 jaar een vertrouwde naam in Kampen