Het team van notariskantoor Herweijer

Deze medewerkers staan voor u klaar!

mr. Hil Herweijer

mr. Hil Herweijer

notaris

“Voor de meeste mensen is de ondertekening van een akte een belangrijk moment. Sommige mensen vinden het best spannend en zien er tegen op. Ik vind het als notaris een uitdaging om een sfeer te scheppen waardoor die spanning er af gaat. De stukken die worden getekend, zijn niet altijd gemakkelijk te begrijpen. Maar dat is nu eenmaal nodig om het juridisch te laten kloppen. En ik wil de klant een goed en juridisch verantwoord product leveren. Bij ondertekening leg ik de akten uit in voor iedereen begrijpelijke taal en schep ik genoeg ruimte om vragen te stellen. Ik doe dit, omdat ik als notaris oprecht betrokken ben.”

mr. Karst Beens

mr. Karst Beens

kandidaat-notaris

Voor mij is het mooiste van het vak dat ik op belangrijke momenten in het leven van mensen een essentiële rol kan vervullen. Voor mijn klanten vind ik het van groot belang dat zij zich gehoord, begrepen en thuis voelen. Mijn kernwaarden zijn: toegankelijkheid, vriendelijkheid, tijd en aandacht, denken in oplossingen.
Na 20 jaar ervaring kan ik stellen dat advisering mij op het lijf geschreven is.
Sinds 1 september 2020 ben ik werkzaam bij het kantoor van notaris mr Hil Herweijer en het is de bedoeling dat ik hem ga opvolgen.
Dit betekent dat ik ook steeds vaker zal gaan waarnemen, dat wil zeggen: dat ik de akten passeer. Na op verschillende plekken in Nederland te hebben gewerkt, ben ik blij weer in Kampen terug te zijn.
Ik hoop dat ik u vele jaren oprecht betrokken van dienst kan en mag zijn,

mr. Iris Westerink-Strijkert

mr. Iris Westerink-Strijkert

kandidaat-notaris

Nadat ik in juli 2020 mijn studie notarieel recht aan de Universiteit Utrecht had afgerond, had ik veel zin om in de praktijk aan de slag te gaan en mijn opgedane kennis daar toe te passen. Op dit kantoor krijg ik de kans om dat te doen en om nog veel meer bij te leren als junior kandidaat-notaris.
Mijn interesse ligt op het gebied van het familie- en erfrecht. Niet alleen de juridische kant hiervan heeft mijn belangstelling, juist ook de menselijke kant die bij dergelijke zaken komt kijken trekt mij.

Henk Fernhout

Henk Fernhout

kantoormanager

“Voor onroerende zaken ben ik aanspreekpunt en hoofdverantwoordelijk; gespecialiseerd in BTW/Overdrachtsbelasting. Daarnaast is mijn taak kantoororganisatie/personeelszaken. Met dertig jaar ervaring voel ik me in Kampen als een vis in de IJssel. Vertrouwen dat de klant mij geeft, wil ik waarmaken. Ik probeer spanning van zaken af te halen en te zoeken naar een oplossing. Ik heb juridische kennis van zaken en houd van no-nonsense. Humor relativeert. Vakethiek, eerlijkheid en oprechtheid staan bij mij hoog in het vaandel.”

Diana Bredewoud

Diana Bredewoud

HBO-juriste

Sinds mijn afstuderen in 1994 ben ik werkzaam in het notariaat. Ik ben begonnen op de onroerend goed-afdeling met het maken van hypotheken en leveringsakten. Daarna ben ik doorgestroomd naar de afdeling familierecht waarin ik tot op heden met veel plezier werk. Familierecht is zo breed dat er ook nu (na zoveel jaar ervaring) nog regelmatig situaties voorkomen waar geen kant en klare oplossing voor is. Juist dat maakt het zo interessant en uitdagend. Daarnaast is het fijn om mensen te ondersteunen in toch vaak verdrietige perioden.

Jeannine van Hoof

Jeannine van Hoof

Notarieel medewerker

Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam in het notariaat en heb mij in die tijd vooral beziggehouden met dossiers op het gebied van onroerende zaken en rechtspersonenrecht. Het meest interessante vind ik de ´tak van sport´: stichtingen en verenigingen. Mensen komen met een plan om iets goeds te doen vóór - en samen met anderen, voor de gezelligheid, de sport of een ander maatschappelijk of sociaal doel. Om dan mee te mogen denken over de vorm waarin dat moet worden gegoten is boeiend en afwisselend en het geeft voldoening als het tot een mooi eindresultaat leidt. Op ons kantoor is gelukkig veel aandacht en ruimte voor dergelijke zaken. In dit werk ondersteun ik de notaris en de kandidaat-notarissen, maar met mijn vele jaren ervaring denk ik dat ik inmiddels ook best een aardig juridisch woordje kan meespreken.

Hilma Werff

Hilma Werff

notarieel medewerker

Al heel wat jaren ben ik werkzaam in het notariaat, en met veel plezier.

Men denkt dat het werk bij een notariskantoor stoffig en saai is, maar niets is minder waar.

Mijn werk als behandelaar van een aan- en verkoopdossier van een woonhuis is heel afwisselend en soms een echte uitdaging. Vaak doe ik een stapje meer om cliënten een goed gevoel te bezorgen en de aan- en verkoop naar ieders tevredenheid af te sluiten.

Inge Tanghe

Inge Tanghe

Algemeen notarieel medewerkster

Na 8 jaar beschikbaar te zijn geweest in en voor mijn gezin, werk ik sinds augustus 2020 met veel plezier opnieuw in het notariaat. Als algemeen notarieel medewerkster verricht ik diverse werkzaamheden voor zowel de onroerend goed- als de vennootschapspraktijk. Fijn om zo dienstbaar te kunnen zijn binnen kantoor en richting de cliënt.

Jeffrey van der Kolk

Jeffrey van der Kolk

Notarieel medewerker

Na jaren werkzaam geweest te zijn de hotelwereld heb ik gekozen voor een ommezwaai naar het notariaat. Zowel het hotelwezen als het notariaat maken deel uit van de dienstverlenende sector. De klant staat daar op nummer één. Omdat ik in een heel andere sector werkzaam ben geweest, kijk ik met frisse blik naar het notariële vakgebied en de ontwikkelingen daarbinnen. Veranderingen die het notariaat toegankelijker maken en die gericht zijn op nog betere dienstverlening, omarm ik. Ik ben werkzaam op de afdeling onroerende zaken en ik hoop daarin snel mijn weg te vinden. Hopelijk ga ik veel voldoening halen uit mijn werk in het notariaat.

Regine Sluiter

Regine Sluiter

Notarieel medewerker

Mijn voorliefde voor juridisch-administratieve werkzaamheden komt, evenals mijn juridische opleidingsachtergrond, goed van pas bij mijn werk bij het Notariskantoor Herweijer. Als notarieel secretaresse is het mijn streven om op een zo effectief en efficiënt mogelijke wijze de inkomende informatie (zoals telefoontjes, mails en post) te verwerken, zodat u zo optimaal mogelijk geholpen wordt. Naast mijn werk bij de afdeling Secretariaat verricht ik tevens ondersteunende werkzaamheden voor de afdelingen Onroerend Goed en Familierecht. Een zorgvuldige behandeling en administratieve afhandeling van dossiers vind ik belangrijk. In de toekomst hoop ik mijn kennis en kunde nog meer inhoudelijk in te zetten bij de afdeling Familierecht.’

Heidi Heideveld

Heidi Heideveld

Notarieel secretaresse

Sinds mei 2020 ben ik in dienst van notariskantoor Herweijer. Als u op maandag of dinsdag telefonisch contact opneemt met het kantoor of als u een afspraak heeft is er grote kans dat u mij treft.
Op die dagen doe ik frontofficewerkzaamheden en ben ik werkzaam als receptioniste/telefoniste.
Na twintig jaar werken in het notariaat vind ik het directe contact met de klant nog steeds het leukste.
Ik durf van mezelf te zeggen dat ik kordaat en precies ben en dat ik van aanpakken houd.

Jeanette van de Velde

Jeanette van de Velde

Notarieel secretaresse

Samen met mijn directe collega’s Ilona en Heidi ben ik werkzaam op het secretariaat van ons kantoor. Dat betekent dat ik de nodige telefoontjes voor het kantoor afhandel en mensen te woord sta die het kantoor bezoeken. Ik geniet van het contact met mensen. Jarenlang heb ik soortgelijke functies vervuld in verschillende andersoortige bedrijven. Om die reden weet ik wel een beetje hoe de hazen lopen. Ik durf de stelling wel aan dat het werk in het notariaat absoluut niet saai is. Het is juist afwisselend en dynamisch.
Als u ons kantoor bezoekt of als u belt met ons kantoor, zal ik u graag met een glimlach te woord staan.

Andrea Klein-van Riesen

Andrea Klein-van Riesen

Notarieel secretaresse

Ik werk al heel wat jaren in het notariaat. Begin 2022 ben ik hier op kantoor komen werken. Het bevalt mij hier gelukkig goed, en wel om verschillende redenen:
Ten eerste maak ik onderdeel uit van een team van leuke collega’s, met wie het prettig samenwerken is.
Ten tweede: mijn werk levert mij veel voldoening op; het werk is gevarieerd en geen dag is dezelfde.
Tenslotte vind ik het fijn om samen met de notaris en de anderen hier op kantoor iets te mogen betekenen voor degenen die hun zaken aan ons kantoor toevertrouwen.

Inge Smits-Kuizenga

Inge Smits-Kuizenga

Notarieel secretaresse

Voordat ik in het notariaat ging werken, werkte ik in de horeca-sector. Daar heb ik een goede leerschool gehad om soepel te kunnen schakelen in uiteenlopende situaties. Ook heb ik mij zelf in mijn vorige job kunnen ontwikkelen in de omgang met mensen van allerlei pluimage. Deze vaardigheden zet ik nu in bij mijn werk hier op kantoor. Met mijn opgewekt humeur en een klantgerichte benadering hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de bloei van dit kantoor.