Het team van notariskantoor Herweijer

Deze medewerkers staan voor u klaar!

mr. Hil Herweijer

mr. Hil Herweijer

notaris

“Voor de meeste mensen is de ondertekening van een akte een belangrijk moment. Sommige mensen vinden het best spannend en zien er tegen op. Ik vind het als notaris een uitdaging om een sfeer te scheppen waardoor die spanning er af gaat. De stukken die worden getekend, zijn niet altijd gemakkelijk te begrijpen. Maar dat is nu eenmaal nodig om het juridisch te laten kloppen. En ik wil de klant een goed en juridisch verantwoord product leveren. Bij ondertekening leg ik de akten uit in voor iedereen begrijpelijke taal en schep ik genoeg ruimte om vragen te stellen. Ik doe dit, omdat ik als notaris oprecht betrokken ben.”

mr. Karst Beens

mr. Karst Beens

kandidaat-notaris

Voor mij is het mooiste van het vak dat ik op belangrijke momenten in het leven van mensen een essentiële rol kan vervullen. Voor mijn klanten vind ik het van groot belang dat zij zich gehoord, begrepen en thuis voelen. Mijn kernwaarden zijn: toegankelijkheid, vriendelijkheid, tijd en aandacht, denken in oplossingen.
Na 20 jaar ervaring kan ik stellen dat advisering mij op het lijf geschreven is.
Sinds 1 september 2020 ben ik werkzaam bij het kantoor van notaris mr Hil Herweijer en het is de bedoeling dat ik hem ga opvolgen.
Dit betekent dat ik ook steeds vaker zal gaan waarnemen, dat wil zeggen: dat ik de akten passeer. Na op verschillende plekken in Nederland te hebben gewerkt, ben ik blij weer in Kampen terug te zijn.
Ik hoop dat ik u vele jaren oprecht betrokken van dienst kan en mag zijn,

mr. Iris Westerink-Strijkert

mr. Iris Westerink-Strijkert

kandidaat-notaris

Nadat ik in juli 2020 mijn studie notarieel recht aan de Universiteit Utrecht had afgerond, had ik veel zin om in de praktijk aan de slag te gaan en mijn opgedane kennis daar toe te passen. Op dit kantoor krijg ik de kans om dat te doen en om nog veel meer bij te leren als junior kandidaat-notaris.
Mijn interesse ligt op het gebied van het familie- en erfrecht. Niet alleen de juridische kant hiervan heeft mijn belangstelling, juist ook de menselijke kant die bij dergelijke zaken komt kijken trekt mij.

Henk Fernhout

Henk Fernhout

kantoormanager

“Voor onroerende zaken ben ik aanspreekpunt en hoofdverantwoordelijk; gespecialiseerd in BTW/Overdrachtsbelasting. Daarnaast is mijn taak kantoororganisatie/personeelszaken. Met dertig jaar ervaring voel ik me in Kampen als een vis in de IJssel. Vertrouwen dat de klant mij geeft, wil ik waarmaken. Ik probeer spanning van zaken af te halen en te zoeken naar een oplossing. Ik heb juridische kennis van zaken en houd van no-nonsense. Humor relativeert. Vakethiek, eerlijkheid en oprechtheid staan bij mij hoog in het vaandel.”

Diana Bredewoud

Diana Bredewoud

HBO-juriste

Sinds mijn afstuderen in 1994 ben ik werkzaam in het notariaat. Ik ben begonnen op de onroerend goed-afdeling met het maken van hypotheken en leveringsakten. Daarna ben ik doorgestroomd naar de afdeling familierecht waarin ik tot op heden met veel plezier werk. Familierecht is zo breed dat er ook nu (na zoveel jaar ervaring) nog regelmatig situaties voorkomen waar geen kant en klare oplossing voor is. Juist dat maakt het zo interessant en uitdagend. Daarnaast is het fijn om mensen te ondersteunen in toch vaak verdrietige perioden.

Hilma Werff

Hilma Werff

notarieel medewerker

Al heel wat jaren ben ik werkzaam in het notariaat, en met veel plezier.

Men denkt dat het werk bij een notariskantoor stoffig en saai is, maar niets is minder waar.

Mijn werk als behandelaar van een aan- en verkoopdossier van een woonhuis is heel afwisselend en soms een echte uitdaging. Vaak doe ik een stapje meer om cliënten een goed gevoel te bezorgen en de aan- en verkoop naar ieders tevredenheid af te sluiten.

Inge Tanghe

Inge Tanghe

Algemeen notarieel medewerkster

Na 8 jaar beschikbaar te zijn geweest in en voor mijn gezin, werk ik sinds augustus 2020 met veel plezier opnieuw in het notariaat. Als algemeen notarieel medewerkster verricht ik diverse werkzaamheden voor zowel de onroerend goed- als de vennootschapspraktijk. Fijn om zo dienstbaar te kunnen zijn binnen kantoor en richting de cliënt.

Jeffrey van der Kolk

Jeffrey van der Kolk

Notarieel medewerker

Na jaren werkzaam geweest te zijn de hotelwereld heb ik gekozen voor een ommezwaai naar het notariaat. Zowel het hotelwezen als het notariaat maken deel uit van de dienstverlenende sector. De klant staat daar op nummer één. Omdat ik in een heel andere sector werkzaam ben geweest, kijk ik met frisse blik naar het notariële vakgebied en de ontwikkelingen daarbinnen. Veranderingen die het notariaat toegankelijker maken en die gericht zijn op nog betere dienstverlening, omarm ik. Ik ben werkzaam op de afdeling onroerende zaken en ik hoop daarin snel mijn weg te vinden. Hopelijk ga ik veel voldoening halen uit mijn werk in het notariaat.

Heidi Heideveld

Heidi Heideveld

receptioniste/telefoniste

Sinds mei 2020 ben ik in dienst van notariskantoor Herweijer. Als u op maandag of dinsdag telefonisch contact opneemt met het kantoor of als u een afspraak heeft is er grote kans dat u mij treft.
Op die dagen doe ik frontofficewerkzaamheden en ben ik werkzaam als receptioniste/telefoniste.
Na twintig jaar werken in het notariaat vind ik het directe contact met de klant nog steeds het leukste.
Ik durf van mezelf te zeggen dat ik kordaat en precies ben en dat ik van aanpakken houd.

Jeanette van de Velde

Jeanette van de Velde

Notarieel secretaresse

Samen met mijn directe collega’s Ilona en Heidi ben ik werkzaam op het secretariaat van ons kantoor. Dat betekent dat ik de nodige telefoontjes voor het kantoor afhandel en mensen te woord sta die het kantoor bezoeken. Ik geniet van het contact met mensen. Jarenlang heb ik soortgelijke functies vervuld in verschillende andersoortige bedrijven. Om die reden weet ik wel een beetje hoe de hazen lopen. Ik durf de stelling wel aan dat het werk in het notariaat absoluut niet saai is. Het is juist afwisselend en dynamisch.
Als u ons kantoor bezoekt of als u belt met ons kantoor, zal ik u graag met een glimlach te woord staan.

Ilona Karel

Ilona Karel

Notarieel secretaresse

Nog niet zo lang werk ik in het notariaat. Toen ik met dit werk begon, had ik eerlijk gezegd geen idee wat me te wachten stond.
Inmiddels ben ik er achter gekomen hoe afwisselend het werk op een notariskantoor is. Iedere dag dat ik hier op kantoor mijn werk doe, vind ik het weer een mooie uitdaging. Mijn streven is: een tevreden klant en een collega die blij is dat ik hem/haar secretarieel ondersteun.