Het team van notariskantoor Herweijer

Deze medewerkers staan voor u klaar!

mr. Hil Herweijer

mr. Hil Herweijer

notaris

“Voor de meeste mensen is de ondertekening van een akte een belangrijk moment. Sommige mensen vinden het best spannend en zien er tegen op. Ik vind het als notaris een uitdaging om een sfeer te scheppen waardoor die spanning er af gaat. De stukken die worden getekend, zijn niet altijd gemakkelijk te begrijpen. Maar dat is nu eenmaal nodig om het juridisch te laten kloppen. En ik wil de klant een goed en juridisch verantwoord product leveren. Bij ondertekening leg ik de akten uit in voor iedereen begrijpelijke taal en schep ik genoeg ruimte om vragen te stellen. Ik doe dit, omdat ik als notaris oprecht betrokken ben.”

Henk Fernhout

Henk Fernhout

kantoormanager

“Voor onroerende zaken ben ik aanspreekpunt en hoofdverantwoordelijk; gespecialiseerd in BTW/Overdrachtsbelasting. Daarnaast is mijn taak kantoororganisatie/personeelszaken. Met dertig jaar ervaring voel ik me in Kampen als een vis in de IJssel. Vertrouwen dat de klant mij geeft, wil ik waarmaken. Ik probeer spanning van zaken af te halen en te zoeken naar een oplossing. Ik heb juridische kennis van zaken en houd van no-nonsense. Humor relativeert. Vakethiek, eerlijkheid en oprechtheid staan bij mij hoog in het vaandel.”

Femmie Mennink

Femmie Mennink

notarieel secretaresse

“Ik ontvang de mensen die hier binnen komen, sta ze te woord en voer diverse administratieve taken uit. Daarbij ben ik nauwkeurig en ga ik zorgvuldig om met de vertrouwelijke informatie. Ik vind het belangrijk dat mensen een goede uitleg krijgen in heldere taal. Zodat ze tevreden zijn over onze diensten en nog eens bij ons aankloppen”

Veerle Booij

Veerle Booij

notarieel secretaresse

“Na jaren een administratieve en representatieve baan te hebben gehad in de recreatieve sector, ben ik veranderd van baan, omdat ik graag een administratieve baan wilde met regelmatige uren. Ik kan mijn kwaliteiten hier goed inzetten. Ik ben vriendelijk en dienstbaar van karakter en die eigenschappen komen goed pas, omdat ik op kantoor vaak de eerste ben, die de klant ontvangt, hem of haar te woord sta, indien nodig probeer gerust te stellen en een kopje koffie of thee aanbied. Daarnaast doe ik administratie front- en backoffice werkzaamheden. Dit werk past ook goed bij mij en sluit aan bij mijn opleiding en de werkervaring die ik al heb opgedaan. Het leuke aan mijn baan vind ik de afwisseling en het directe contact met de klant.”

Hilma Werff

Hilma Werff

notarieel medewerker

Al heel wat jaren ben ik werkzaam in het notariaat, en met veel plezier.

Men denkt dat het werk bij een notariskantoor stoffig en saai is, maar niets is minder waar.

Mijn werk als behandelaar van een aan- en verkoopdossier van een woonhuis is heel afwisselend en soms een echte uitdaging. Vaak doe ik een stapje meer om cliënten een goed gevoel te bezorgen en de aan- en verkoop naar ieders tevredenheid af te sluiten.

Heidi Heideveld

Heidi Heideveld

receptioniste/telefoniste

Sinds mei 2020 ben ik in dienst van notariskantoor Herweijer. Als u op maandag of dinsdag telefonisch contact opneemt met het kantoor of als u een afspraak heeft is er grote kans dat u mij treft.
Op die dagen doe ik frontofficewerkzaamheden en ben ik werkzaam als receptioniste/telefoniste.
Na twintig jaar werken in het notariaat vind ik het directe contact met de klant nog steeds het leukste.
Ik durf van mezelf te zeggen dat ik kordaat en precies ben en dat ik van aanpakken houd.