Tarieven

Gunstige tarieven voor een goed product

Notariskantoor Herweijer hanteert gunstige tarieven en levert hiervoor een goed en gedegen juridisch product. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld een hypotheekakte, een testament of het oprichten van een stichting. Voor organisaties met een goed doel hanteren we een speciale tariefstelling.

Naast een aantrekkelijk tarief en goede kwaliteit biedt notariskantoor Herweijer een vlotte en adequate afwikkeling van uw zaak en een goede service. Wij zijn betrokken, gemakkelijk bereikbaar, toegankelijk en wij nemen de tijd voor u.

Offerte aanvragen

Als u een offerte wilt aanvragen, kunt u ons het beste even bellen. Dan kunnen we direct uw wensen doornemen en aanvullende vragen stellen om uw vraag helder te krijgen. Dit resulteert in een offerte op maat. U mag ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

In onze offerte vindt u kosten voor de gebruikelijke werkzaamheden, kosten voor eventuele extra werkzaamheden door bijzondere omstandigheden en bijkomende kosten (bijv. voor inschrijving in de registers). Wij lichten de offerte graag aan u toe zodat u helder heeft wat wij leveren tegen welke prijs.

Arrangement voor starters op de woningmarkt

Wij hebben een aantrekkelijk arrangement opgesteld voor starters op de woningmarkt. Het arrangement bevat een combinatie van:
– de akte van eigendomsoverdracht;
– de hypotheekakte;
– twee gelijkluidende testamenten van de partners;
– eventueel gecombineerd met een samenlevingscontract.

Wilt u meer weten over dit arrangement? Bel dan naar (038) 333 70 51 of mail naar info@notarisherweijer.nl.