Visie

Oprecht betrokken. Dat is de kern van onze dienstverlening. Vaak gaat u naar een notaris voor belangrijke keuzes in uw leven. Wij geven u inzicht en voorzien u van een eerlijk advies zodat u de beste beslissing kunt nemen. Daarin zijn wij integer, benaderbaar en oprecht betrokken.

Notariskantoor Herweijer kent een open en ongedwongen sfeer. Bij ons durven klanten hun vragen te stellen zonder schroom. Bijvoorbeeld tijdens het wekelijkse spreekuur of een oriënterend gesprek. Wij zetten ons in voor u als klant, en zijn u zo goed mogelijk van dienst. Dat doen we door onze communicatie. Wij nemen de tijd om notariële stukken met u te bespreken en lichten het toe in heldere taal. Daarbij gebruiken we zo nodig voorbeelden van alledag. We willen ons ervan verzekeren dat u begrijpt waar u voor tekent.

De notaris en zijn team kiezen voor een persoonlijke benadering waarbij u als klant centraal staat. We luisteren goed naar uw verhaal en vragen door tot de kern van de zaak. U mag van ons ook een proactief advies verwachten. Wij voorzien u van opties waar u misschien zelf nog niet aan heeft gedacht. Ons streven is dat uw belangen optimaal worden gediend!